PRNJAVOR: MALIŠANI PROSLAVILI DJEČIJU NOVU GODINU U CENTRU ZA KULTURU (FOTO)

0
414

Najmlađi stanovnici opštine Prnjavor proslavili su danas dječiju Novu godinu u Centru za kulturu, gdje su nastupili glumci dramske scene SKPD “Prosvjeta“, učenici nižih razreda osnovnih škola “Branko Ćopić“ i OŠ “Nikola Tesla“,folklorne sekcije SKPD „Prosvjeta“ i GKUD „Pronija, dječiji hor „Pikolino“, polaznici dječijih vrtića „Naša radost“ i „Pčelica“, učenici Muzičke škole „Konstantin Babić“, kao i dječiji hor SKPD „Prosvjeta“.

Mališane je obradovao i dolazak Djeda Mraza koji sa predsjednikom Skupštine opštine Prnjavor Željkom Simićem, otvorio dječiji šampanjac i čestitao Novu godinu.

-Najmlađim Prnjavorčanima želim da budu zdravi, da ih sreća prati čitave godine, da budu dobra djeca, dobri učenici i ponos naše lokalne zajednice. Svim sugrađanima opštine Prnjavor želim srećnu Novu 2019. godinu. Želim svima mnogo zdravlja, lične i porodične sreće i uspjeha u svim životnim poljima, poručio je Simić.

Na Trgu srpskih boraca u Prnjavoru, i ove godine biće organizovan doček Nove godine. Građani koji se odluče da novogodišnju noć dočekaju na gradskom trgu zabavljaće orkestar „To je to“ i Slavoljub Petrović „Cale“.

Program počinje u 22:00 časa, a u ponoć je planiran vatromet.

(prnjavorlive.info)

PODIJELI

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here