PRNJAVOR: Modernizacija puta koji spaja šest sela

0
808
SAMSUNG CSC

Predstavnici opštinske vlasti danas su posjetili putni pravac koji se modernizuje u mjesnom području Gornje Mravice. 

Načelnik opštine Siniša Gatarić kaže kako je došao  na red i ovaj putni pravac od Mravice, prema Breziku i Šarincima, što je još  jedno od obećanja koje se ispunjava. “Prošle godine smo na ovoj dinioci odradili pripremne radove u dužini od 2.400 metara, a evo sada u dužini od jednog kilometra polažemo asfalt”, kaže Gatarić.

“Ovo je jedan od putnih pravaca čija je modernizacija predviđena za 2016. godini prema planskim aktima koje smo usvojili” rekao je Borko Lukanović predsjednik Skupštine opštine Prnjavor koji je takođe posjetio trasu ovog puta.” Želim istaći da je ovaj put najkraći pravac sa gradom Prnjavorom i to za šest sela i to je nastavak asfaltiranja puta koji vodi iz Okolice, preko Gornje Mravice, Brezika, pa do Šarinaca, Vršana i Ralutinca. Danas se radi jedan kilometar i idemo dalje”, kaže Lukanović.

Nebojša Krajišnik, predsjednik Savjeta MZ G.Mravica kaže da je opštinska vlast  održala predizborno obećanje i dovela asflat u ovaj dio Gornje Mravice. “Riječ je o veoma bitnom putu za sva sela ovog dijela opštine. Nadamo se da će se ovaj posao nastaviti, kako je planirano i očekujem od mještana ovog kraja da u tome podržimo našeg načelnika”, poručio je Krajišnik.

Vrijednost radova je oko 80 hiljada maraka, izvorđač radova je  MG Mind, a posao bi trebalo da bude okončan do kraja sedmice.

prnjavorlive.info

PODIJELI

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here