PRNJAVOR: NOVA POBJEDA LJUBIĆA-SVATOVI NAJAVILI DEBAKL GOSTIJU !

0
579

U posljednjoj utakmici jesenjeg dijela prvenstva na domaćem terenu,fudbaleri Ljubića pobijedili su 9.novembra 2019. godine ekipu Slobode iz Novog grada sa 12:1.Nije štamparska greška,nego stvarni rezultat utakmice odigrane na stadionu Sportskog centra „Siniša Peulić“.Kapiten Ljubića Danko Segić postigao je pet,a Aleksandar Žižak četiri gola.Dragan Jugović zatresao je mrežu Novljana dva puta,a Obrad Tomičić.Jedini pogodak gosti su postigli u finišu prvog poluvremenu,kada su smanjili rezultat na 5:1.

Već na početku utakmice duga kolona svečano okićenih putničkih vozila oglasila se,učestvujući u svadbi,putnim pravcem pored stadiona,iz pravca Šibovske prema Prnjavoru.Sirene su najavile rezultat kakav Ljubić nije ostvario u poslijeratnom periodu igranja u Prvoj i Drugoj ligi Republike Srpske.

Prnjavorski fudbaleri poboljšali su poziciju na tabeli,jer su na tabeli „preskočili“ ekipe Jednstva iz Žeravice i Sloge iz Doboja.Do kraja jesenje sezone biće odigrano još jedno kolo,a Ljubić će naredne subote,u derbiju gostovati sastavu Sloge u Doboju.Titulu jesenjeg prvaka obezbijedio je dubički Borac,koji je savladao tim srbačke Sloge sa 5:1.

(prnjavorlive.info-br)

PODIJELI