Prnjavor: Nova sezona u ZTC “Banja Kulaši”

0
1953
Prave ljetnje temperature još tokom maja natjerale su rukovodioce bazena da požure sa pripremama za sezonu i – otvaranjem. Prnjavorčani su tako već danas imali priliku da se rashlade na otvorenom bazenu u Zdravstveno-turističkom centru „Banja Kulaši“ u Prnjavoru. Ove godine sezona je otvorena nešto ranije, nego prethodne godine, istakao je direktor „Banje Kulaši“, Goran Zemun.

“Došlo je do uređenja samog kompleksa u smislu samog finalnog završetka samog objekta, što se tiče pomoćng objekta na vanjskom bazenu. U novini je takođe i bazen za djecu”, rekao je Zemun.

Pored vanjskog bazena, u sklopu banjskog kompleksa nalaze se i dva bazena sa termomineralnom vodom, te poluotvoreni bazen. Prvog dana kupanja, spas od vrućina pronašlo je nekolicina posjetioca.

Prošlogodišnje otvoranje bazena brojni posjetioci su jedva dočekali. Pokazalo je to dnevno prisutnih nekoliko stotina posjetioca, koji su tražili osvježenje.

Ljetna sezona kupanja biće otvorena do kraja avgusta. Cijena dnevne ulaznice ostaju iste kao i prethodne godine, dnevna 4 KM za odrasle, dok je za mlađe ulaz 2 KM.

Izvor: Tv K3

PODIJELI

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here