PRNJAVOR: POČELO GLASANJE ZA NAJUREĐENIJE DVORIŠTE

0
143

Takmičenje “Izbor najuređenijeg dvorišta” ulazi u završnu fazu i Komisija za izbor najuređenijeg dvorišta je obradila sve prijave.

Konačnu odluku o tome, ko će pobjediti u ovom takmičenju, donijeće sami građani, glasanjem na fejsbuk stranici Darko Tomaš – načelnik opštine Prnjavor

Biramo “najuređenije” u pet kategorija, i to: privatno dvorište, dvorište poslovnog subjekta, organizacije i javne ustanove, dvorište zajednice etažnih vlasnika, domaćinstvo na selu i balkon.

Glasanje je počelo juče, 4. jula, prema sljedećem rasporedu:

  • za najuređenije dvorište zajednice etažnih vlasnika, od nedjelje, 4. jula od 10.00 časova, do ponedjeljka, 5. jula u 10.00 časova,
  • za najuređeniji balkon, od ponedjeljka, 5. jula od 10.00 časova, do utorka, 6. jula u 10.00 časova,
  • za najuređenije domaćinstvo na selu od utorka, 6. jula od 10.00 časova do srijede, 7. jula u 10.00 časova
  • za najuređenije dvorište poslovnog subjekta, organizacije i javne ustanove od srijede, 7. jula od 10.00 časova, do četvrtka, 8. jula u 10.00 časova,
  • za najuređenije privatno dvorište od četvrtka, 8. jula od 10.00 časova do subote, 10. jula u 10.00 časova.

Glasa se isključivo za ALBUME FOTOGRAFIJA, i pobjednici će biti oni, čiji album u roku od 24/48 sati sakupi najviše “lajkova/sviđanja”.

U kategoriji dvorište zajednice etažnih vlasnika biraće se između dva prijavljena dvorišta, u kategoriji najuređeniji balkon između četiri prijavljena, u kategoriji domaćinstvo na selu između pet prijavljenih, dok će se u kategoriji dvorište poslovnog subjekta, organizacije i javne ustanove birati između osam prijavljenih kandidata.

U kategoriji privatno dvorište građani će moći birati između 17 prijavljenih dvorišta, a zbog velikog broja prijava u ovoj kategoriji glasanje će trajati 48 sati, dok će u ostalim kategorijama glasanje trajati 24 časa.

/Opština Prnjavor/

PODIJELI