Prnjavor: Počeo dvodnevni Regionalni sajam privrede, poljoprivrede i turizma

0
387

U Prnjavoru je počeo Regionalni sajam privrede, poljoprivrede i turizma u Sportskoj dvorani “Sloga”.

Na Sajmu učestvuje stotinjak izlagača iz svih zemalja regiona. Sajmu, koji organizuju opština Prnjavor i banjalučki “RS konsalting end trejd”, prisustvuju i predsjednik Vlade Republike Srpske Radovan Višković i ministar spoljne trrgovine i ekonomskih odnosa u savjetu ministara BiH Staša Košarac.

Radi se o desetoj dvodnevnoj manifestaciji, na kojoj se okupio veliki broj domaćih i stranih privrednih subjekata, ekonomskih eksperata, funkcionera republičkih i lokalnih organa vlasti, predstavnika privrednih komora. Pozivi za učešće upućeni su i predstavnicima prijateljskih gradova, kao i diplomatsko-konzularnim predstavnicima stranih zemalja akreditovanim u BiH.

Svi sajamski izlagači i gosti će imati mogućnost da učestvuju u panel-diskusiji o temi “Izazovi razvoja privrede Prnjavora u 2022. godini” i stupe u direktan kontakt sa zvaničnim predstavnicima opštine, uspostave poslovne kontakte sa drugim privrednicima i učesnicima Sajma.

Pokrovitelji 10. Sajma privrede, poljoprivrede i turizma “Prnjavor 2022” su Vlada Republike Srpske i načelnik opštine Darko Tomaš.

(TV K3)

PODIJELI