Prnjavor- PODRŠKA OPŠTINSKIH ODBORA ZAJEDNIČKOM NASTUPU NA IZBORIMA

0
582

 

Predsjednici SDS-a Vukota Govedarica, PDP-a Branislav Borenović i NDP-a Dragan Čavić danas su u Prnjavoru održali sastanak sa predsjednicima opštinskih odbora ovih stranaka o zajedničkom nastupu na oktobarskim izborima.
Predsjednik Opštinskog odbora /OO/ SDS-a Nemanja Vasić rekao je da je ovo bila prilika da se članstvu stranaka Saveza za promjene pošalje poruka o političkom jedinstvu tri stranke.

“Na jednoj smo strani, na izbore idemo zajedno uvjereni da ćemo pobijediti”, naglasio je Vasić.

Predsjednik OO PDP-a Brano Žunić uputio je poziv članstvu, simpatizerima i biračima da daju podršku Govedarici kao kandidatu za predsjednika Republike Srpske i Mladenu Ivaniću kao kandidatu za člana Predsjedništva BiH.

“Danas smo dogovorili neka operativna pitanja koja će biti realizovana u narednom periodu, a glavni cilj nam je promjena vlasti na republičkom nivou”, rekao je Žunić.

Predsjednik OO NDP-a u Prnjavoru Miro Šikarac kaže da su na današnjem sastanku razriješene neke nedoumice i dogovoreno kako doći do pobjede.

On je najavio snažnu podršku NDP-a u Prnjavoru Govedarici i Ivaniću.

Današnjem sastanku u Prnjavoru prisustvovali su i član Glavnog odbora SDS-a Dragan Mektić, poslanik NDP-a u Parlamentarnoj skupštini BiH Momčilo Novaković i poslanik SDS-a u Narodnoj skupštini Republike Srpske Miladin Stanić. /kraj/ts/vj/foto

PODIJELI