Prnjavor – policija: OSUMNJIČEN ZA ČETIRI KRIVIČNA DJELA

0
1452

 

Dvadesetjednogodišnjak iz Prnjavora čiji su inicijali M.M. kriminalistički je obrađen zbog sumnje da je ove godine na području Prnjavora počinio četiri krivična djela, rečeno je Srni u Centru javne bezbjednosti Banjaluka.
Osumnjičeni M.M. je tokom septembra ukrao felne sa gumama za teretno vozilo jednog preduzeća iz Prnjavora vrijednosti oko 900 KM, koje je dalje preprodao u namjeri sticanja protivpravne imovinske koristi. Ukradene felne sa gumama su pronađene i vraćene vlasniku.

Policija je prilikom kriminalističke obrade utvrdila da se M.M. sumnjiči da je u oktobru, bez odobrenja vlasnika jednog preduzeća iz Prnjavora, uzeo teretno vozilo koje je zatim protivpravno upotrijebio za vožnju i sa kamenoloma istog preduzeća natovario oko 32 tone građevinskog materijala koje je dalje prodao.

Osumnjičeni M.M. je u više navrata krao pogonsko gorivo iz teretnih vozila na području opštine Prnjavor, pričinivši znatnu materijalnu štetu oštećenima.

M.M. se sumnjiči za dva krivična djela krađa, oduzimanje motornog vozila i pronevjera.

Policija je o svemu obavijestila dežurnog tužioca Okružnog tužilaštva Banjaluka, koji je naložio da se nastavi rad na dokazivanju navedenih, ali i otkrivanju drugih krivičnih djela koja se mogu dovesti u vezu sa osumnjičenim i da se po kompletiranju predmeta dostavi izvještaj u redovnoj proceduri.

Srna nezvanično saznaje da je kriminalistički obrađen Miroslav Maglić./Srna/.

PODIJELI

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here