PRNJAVOR: Postavljen trasnparent sa čestitkom za Dan Republike Srpske

0
447

Mladi i aktiv žena SNSD-a Prnjavor u povodu 9. januara – Dana Republike Srpske danas su postavili transparent na gradskom trgu u Prnjavoru sa čestitkom za rođendan Srpske i sugrađanima dijelili zastavice i bedževe Republike Srpske.

TV K3

Predsjednik OO SNSD Prnjavor Darko Tomaš kaže da je 9. januar jedan od najznačajnijih datuma koji se na području opštine Prnjavor obilježava brojnim aktivnostima.

Фотографија корисника Tamara Stojanović
Foto: SRNA

On kaže da simbolično postavljanje transparenta na gradskom trgu polako prerasta u tradiciju i izrazio uvjerenje da će se taj običaj sačuvati dok god postoji Republika Srpska.

Tomaš, koji je i načelnik opštine Prnjavor, podsjetio je da će danas u povodu Dana Republike Srpske biti upriličen prijem za istaknute ličnosti iz svih oblasti djelovanja ove lokalne zajednice, dok će sutra u Spomen hramu na Vučijaku kod spomen ploče za 626 boraca poginulih u proteklom ratu biti položeni vijenci.

Mlade Socijaldemokrate su uputile poziv Prnjavorčanima da sutra u što većem broju prisustvuju parastosu u Hramu na Vučijaku i na taj način odaju počast najzaslužnijima za stvaranje Republike Srpske.

SRNA

PODIJELI