Prnjavor- Potpisan Ugovor za rekonstgrukciju ulica Alekse i Ilije Malića.

0
387

U kabinetu načelnika opštine Prnjavor, Darka Tomaša, danas je potpisan Ugovor za rekonstgrukciju ulica Alekse i Ilije Malića.

Ugovor su potpisali načelnik opštine Prnjavor, Darko Tomaš i izvršni direktor domaće građevinske firme “Gradip” Prnjavor, Milan Bijelić.

“Radi se o kompletnoj rekonstrukciji kolovozne konstrukcije i zamjena instalacija na hidro, elektro i kanalizacionoj mreži, a ugovoreni rok za završetak radova je 160 radnih dana” kazao je Bijelić i izrazio uvjerenje da će rokovi biti ispoštovani na zadovoljstvo i investitira i izvođača radova.

Načelnik opštine Prnjavor, Darko Tomaš, kazao je da je danas potpisan ugovor za pojedinačno najveći infrastrukturni projekat koji će biti urađen u ovoj godini.

“Treba napomenuti da je vrijednost pomenutih radova 1.891.350 KM, a s obzirom na naša dosadašnja iskustva, uvjeren sam da će radovi biti izvedeni u roku od 160 radnih dana i da će biti izvedeni kvalitetno. Ono što je posebno važno je da je ovo jedna od najvažnijih i najfrekventnijih ulica u našem gradu i samim tim je zaslužila da izgleda onako kako će to biti nakon ovih radova” istakao je načelnik Tomaš. (Marijan Popadić)

PODIJELI