Prnjavor: Promocija knjige „ 50 TOP LOKACIJA BOSNE I HERCEGOVINE“ u pabu ”Pet lampi”

0
465

Prnjavorčani će u četvrtak, 25.februara, u pabu ”Pet lampi”’ sa početkom od 20:00 časova imati priliku prisustvovati promociji knjige „ 50 TOP LOKACIJA BOSNE I HERCEGOVINE“,  autora Zorana Matića.

Autor knjige će publici predstaviti najopširniji vodič za upoznavanje Bosne i Hercegovine na našem jeziku. Knjigu koja na preko 200 strana sadrži priče o 50 top lokacija u BiH, zatim 50 dodatnih mjesta, sa gastro i ugostiteljskom ponudom. Knjiga čitaocima približava turizam naše zemlje i radi na što kvalitetnijoj promociji turističke ponude BiH i svega onoga što ljudi ovdje mogu probati i doživjeti.

Organizatori promocije pozivaju Prnjavorčane da dođu u pab ”Pet lampi” u četvrtak,25.februara, sa početkom od 20:00 časova da zajedno otkrivamo turističke ljepote Bosne i Hercegovine. Napominju da su maske obavezne, ali i dobro raspoloženje.

/prnjavorlive.info/JT

Zoran Matić je rođen u Banjoj Luci 22. oktobra 1994. godine. Jedan je od osnivača banjalučkog Eho portala za koji aktivno piše o temama iz svijeta muzike, filma, putovanja i života. Strastveni je ljubitelj putovanja, obišao je preko 40 zemalja svijeta. Godinama unazad uživa u kulturi drugih naroda, prirodnim ljepotama i mjestima od značaja, koji su čovjeku dati na poklon i čuvanje, te se trudi da svojim iskustvima i savjetima uputi druge na istraživanje i upoznavanje svijeta koji nas okružuje. Kao pisac, prvi put se čitaocima predstavlja ovom knjigom./Biografija preuzeta sa portala reprezent.ba/

PODIJELI