PRNJAVOR: Pronađena laboratorija ZA UZGOJ DROGE , jedna osoba uhapšena

0
512

PRNJAVOR – Banjalučka policija uhapsila je A.D. iz Prnjavora, a tokom pretresa stana i drugih prostorija na području ove opštine Prnjavor, koje koristi osumnjičena osoba pronađena je improvizovana laboratorija za uzgoj marihuane.

Kako je navedeno u saopštenju Policijske uprave Banjaluka policijski službenici su tokom pretresa pronašli 20 stabljika koje svojim izgledom asociraju na stabljike indijske konoplje, 1.680 grama zelene biljne materije koja asocira na marihuanu, 62 sjemenke indijske konoplje, lampe, dvije digitalne vage, sjeckalica, puška, određena količina municije, kao i drugi predmeti koji se mogu dovesti u vezu sa izvršenjem ovih krivičnih djela.

“Sve mjere i radnje u okviru ovog predmeta preduzete su u saradnji sa Okružnim javnim tužilaštvom Banjaluka, a po naredbi Osnovnog suda Prnjavor”, dodaje se u saopštenju.

Osoba A.D. iz Prnjavora je osumnjičena da je počinila krivična djela neovlaštena proizvodnja i promet opojnih droga i nedozvoljena proizvodnja i promet oružja ili eksplozivnih materija.

U toku je kriminalistička obrada lica.

NEZAVISNE

PODIJELI