PRNJAVOR: Putevi se intenzivno čiste

0
1392

Više od 300 kilometara lokalnih putnih pravaca i gradskih ulica u opštini Prnjavor, prohodni su za saobraćaj i snijeg je uglavnom rasčišćen sa kolovoza, potvrdio nam je ovo Damir Savić načelnik Odjeljenja za stambeno-komunalne poslove i investicije.

Prema njegovim riječima, mehanizacija i ljudstvo su od sinoć na terenu, radi se punim kapacitetom da ukoliko bi snijeg nastavio da pada, osnovna prohodnost saobraćajnica ne bi trebalo da dođe u pitanje. “Sva mehanizacija i ljudi su angažovani na čišćenju snijega, popodne ćemo napraviti kratku pauzu, pa bi tokom večeri ponovo počeli intenzivnije da radimo”, kaže Savić. On kaže da im je prioritet da se što više snijega ukloni sa kolovoza prije zahlađenja, koje su meteorolozi najavili za noćas i ujutro. Poslovi na zimskom odražvanju saobraćajnica povjereni su firmi “Kusić-putevi” Prnjavor.

Iz Odjeljenja za stambeno-komunalne poslove opštine Prnjavor, apeluju na građane i vlasnike radnji da čiste snijeg ispred svojih objekata, kako bi svi zajedno doprinijeli što boljoj prohodnosti i pješačkih staza. prnjavorlive.info

PODIJELI

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here