Prnjavor- Ratni vojni invalidi obilježili krsnu slavu

0
1773

Članovi opštinske organizacije Ratnih vojnih invalida Prnjavor obilježili su danas krsnu slavu, Svetog Vasilija Ostroškog, a slavlju su prisustvovali i trojica ministara Vlade Republike Srpske, kao i predsjednica Vlade RS, Željka Cvijanović, načelnik opštine Prnjavor, Darko Tomaš, i predstavnici udruženja ratnih vojnih invalida širom Republike Srpske.

Dragan Vrhovac,  predsjednik  Predsjedništva Saveza udruženja RVI RS, kazao je da mu je velika čast što slavi prisustvuju visoke zvanice i gosti.

“Svi ovdje prisutni dali su svoj doprinos i pomoć i cijene ono što su ratni vojni invalidi pružili u stvaranju RS. Ratni vojni invalidi susreću se sa brojnim problemima, ali imamo podršku i republičke i opštinske vlasti. Mi imamo dobru saradnju sa načelnikom Tomašem, koji je dosta toga uradio da se popravi položaj RVI” kazao je Vrhovac.

Krsnu slavu opštinskoj organizaciji RVI Prnjavor čestitao je i načelnik Darko Tomaš, poručivši im da budu jedinstveni i danas kao i kada su stvarali Republiku Srpsku.

Predsjednica Vlade RS, Željka Cvijanović, istakla je da između Vlade RS i udruženja Ratnih vojnih invalida postoje partnerski odnosi, te da je zajedničkim radom postignuto mnogo u razumijevanju problematike boračke populacije./prnjavorlive.info/

PODIJELI

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here