PRNJAVOR: “Sati građana”

0
280

U sali Skupštine Grada danas su održani “Sati građana” kao oblik dvosmjerne komunikacije. U toku sastanka građani su imali priliku da postave pitanje izabranim predstavnicima, iznesu prijedlog, mišljenje i sugestiju.


Gradonačelnik Darko Tomaš je rekao, da su sastanci sa građanima, prilika da se razgovara o konkretnim problemima na terenu, za koje nadležni ne znaju ili nemaju potpune informacije i da će svi prijedlozi i sugestije građana biti proslijeđene nadležnim službama na postupanje.
Predsjednik Skupštine Grada, Željko Simić je naglasio, da će u narednom periodu biti organizovano još ovakvih sastanaka, u različitim terminima i danima, uključujući i dane vikenda.

Na današnjim „Satima građana“, okupljene građane je najviše interesovala izgradnja putne infrastrukture u mjesnim zajednicama, a upućeno je i nekoliko prijedloga, između ostalog, formiranje područnog odjeljenja Dječijeg vrtića „Naša radost“ u Kulašima, te uređenje pješačke staze u naselju Slatina, saopšteno je iz Gradske uprave Prnjavor.

PODIJELI