Prnjavor – Šibovska dobila novu ambulantu

0
338

Nakon 20 i više godina, Šibovska je dobila novu ambulantu porodične medicine. Medicinske usluge pružaće ljekari i sestre “Kuće zdravlja dr Marjanović”.

Za “Kuću zdravlja dr Marjanović”, koja postoji skoro 18 godina, širenje ambulanti porodične medicine predstavlja veliko zadovoljstvo, a ono se odrazilo upravo u Šibovskoj, koja sada, nakon više od 20 godina, ponovo ima ambulantu.

“ Do sada smo uložili preko 100 hiljada maraka. Ovo je jedna od najsavremenijih lokalnih ambulanti u Republici Srpskoj i ovi građani u Šibovskoj od sada imaju jedan adekvatan tretman i uslugu kada je u pitanju porodična medicina i to na vrhunskom nivou”, rekao je Miodrag Marjanović, vlasnik „Kuća zdravlja dr Marjanović“

Otvaranju ambulante porodične medicine u Šibovskoj prisustvovali su mnogobrojni mjštani, prijatelji Kuće zdravlja ali i predstavnici Vlade RS i resornog ministarstva. U Ministarstvu zdravlja napominju da je ovo primjer kako jedna Zdravstvena ustanova treba da organizuje svoje poslovanje.

“ Očekujem da u narednom periodu meštani ovog mjesta dolaze samo onda kada im je zdravstvena usluga potrebna a da zdravstveni radnici Kuće zdravlja budu svakodnevno ovdje i da im pruže kvalitetnu zaštitu”, poručio je Milojko Grujičić ispred Ministarstva zdravlja i socijalne zaštite RS.

U “Kući zdravlja dr Marjanović” najavljuju otvaranje još ambulanti, a jedna od njih, koja će biti otvorena početkom oktobra mjeseca jeste i najsavremeniji Specijalistički centar u Doboju. U isto vrjeme, u Prnjavoru će laboratorija biti obnovljena najsavremenijom opremom.

(TV K3)

PODIJELI

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here