PRNJAVOR: Slovenci pobjednici “BiH OPEN 2016”

0
1105
ПРЊАВОР, 13. МАРTА /СРНА/ - Tеквондо тим Словеније побједник је Међународног теквондо турнира "БиХ опен 2016", одржаног у Прњавору.

Tekvondo tim Slovenije pobjednik je Međunarodnog tekvondo turnira “BiH open 2016”, održanog u Prnjavoru.

Drugo mjesto zauzeli su članovi Tekvondo kluba “Tekjon” iz Sarajeva, a treće Tekvondo klub iz Doboja.

Domaćin turnira Tekvondo klub “Prnjavor” u ukupnom plasmanu je bio četvrti, dok je peto mjesto zauzela ekipa “Srpski Soko” iz Zvornika.

Na takmičenju su učestvovale 34 ekipe iz 10 zemalja.

Predsjednik Tekvondo kluba “Prnjavor” Branislav NJegovan podsjetio je da se ovaj turnir 14 godina održava pod nazivom “Kup prijateljstva”, a da je ove godine dobio oznaku “BiH open”, zbog čega je svrstan u A kategoriju i nalazi se u kalendaru Evropske i Internacionalne tekvondo federacije.

NJegovan je izrazio zadovoljstvo što su klubovi u okruženju prepoznali rad i zalaganje Tekvodno kluba iz Prnjavora i odazvali se pozivu da učestvuju na turniru, za šta je dokaz i ekipa iz Slovenije koja je stigla u najjačem sastavu.

“Tim Slovenije činili su predstavnici reprezentacije ove države kojima je naš turnir poslužio i kao proba pred Evropsko prvenstvo koje će od 11. do 17. aprila biti održano u Solunu. Na ovom takmičenju Prnjavor će u kategoriji juniora predstavljati Sava NJegovan i Elda Mešić”, rekao je Srni predsjednik Tekvondo kluba “Prnjavor”.

Međunarodnim tekvondo turnirom “BiH open 2016” u Prnjavoru su počele aktivnosti na obilježavanju Dana opštine – 24. marta.

srna

PODIJELI