PRNJAVOR-SPORT: IPONOV USPJEŠAN START NA DVA FRONTA

0
1221

 Karatisti karate kluba Ipon iz Prnjavora proteklog vikenda nastupili su na dva takmičenja jedna grupa na evropskom Enpi kupu u Subotici a druga na međunarodnom Bushido Banja Luka open-u, gdje su ostvarili zapažene rezultate.

U Subotici su nastupali Aleksandar Trivunović, Ognjen Blagojević i Saša Dušanić.  Aleksandar Trivunović  je spektakularno došao do zlatne medalje u veoma jakoj konkurenciji u borbama pojedinačno. Muška ekipa Ipona u sastavu Aleksandar Trivunović, Ognjenom Blagojević i Saša Dušanić osvojila je  zlatnu medalju u borbama ekipno. Ognjen Blagojević je u pojedniačnom nastupu zauzeo treća mjesta u katama i borbama pojedinačno, dok je Dušanić u borbama pojedinačno osvojio treće mjesto.

U Banjaluci karatisti Ipona osvojili su četiri medalje, gdje se Drinić Tatjana istakla osvojivši zlatnu medalju u katama , dok je Jovana Vojvodić zauzela drugo mjesto u katama i treće mjesto u borbama pojedinačno. Slaven Ostojić se izborio za drugo mjesto u katama pojedinačno.

Ovim turnirima je počeo proljetni dio takmičarske sezone, karatisti Ipona pokazali su da su vrijedno radili između jesenje i proljetne sezone takmičenja. U  klubu trenutno je aktivan upis za nove članove.

PODIJELI