PRNJAVOR-SPORT: Sportski vikend – okončan Svetosavski turnir

0
975

U finalu tradicionalnog Svetosavskog turnira u malom fudbalu ekipa “Dm Montaže akva sistem” iz Broda pobijedila je tim “Mladi SDS” Prnjavor. Brođani su tako osvojili tri hiljade,a igrači Mladih SDS-a hiljadu maraka.Treće mjesto podijelili su Ljubić i Gračanica,koji su takođe dobili novčane nagrade.Turnir je ove godine okupio 34 ekipe iz desetak gradova Republike Srpske i Federacije Bosne i Hercegovine.

Takođe juče,ali u dnevnom terminu Klub malog fudbala Obilić pobijedio je u Kup utakmici sastav Ljubića.U regularnom toku rezultat je bio 8:8,da bi Obilić  prolaz u treće kolo slavio,poslije izvođenja penala,rezultatom  15:14.

Na svečanoj sjednici Skupštine Područnog fudbalskog saveza Gradiška najvrednije fudbalsko priznanje ,Zlatnu plaketu dobio je Fudbalski klub Borc iz Šibovske,koji ove godine obilježava 50 godina postojanja.Predsjednik Područnog saveza,Dragiša Savić   uručio je plaketu i sportskom radniku Dušku Jovaniću iz Šibovske,aktuelnom predsjedniku kolektiva koji ostvaruje dobre rezultate u Četvrtoj ligi .

U Fudbalskom klubu Ljubić još nije odlučeno kada će početi pripreme za proljećnu prvenstvenu sezonu,a neizvjesna je i situacija oko sastava stručnog štaba prnjavorskog drugoligaša.Prvenstvo će biti nastavljeno 5.marta,a u okviru prvog kola u Prnjavoru će gostovati komšijski rival iz Laktaša.Ljubić je zimsku pauzu završio na skromnom 11.mjestu,sa 15 bodova,ostavljajući na tabeli iza sebe timove BSK-a,dubičkog Borca,Željkezničara iz Doboja,Liješća i Župe iz Milosavaca.

prnjavorlive.info

PODIJELI

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here