PRNJAVOR-SPORT: Tekvondo klub “Prnjavor” uspješni u Loznici

0
1328

Prnjavorski Tekvondo klub sa osam takmičara u kategorijama kadeti i juniori, učestvovao je na Međunarodnom turniru “Loznica Open 2016.”.

Predvođeni trenerom Branislavom Njegovanom u konkurenciji 170 takmičara iz Slovenije, Hrvatske, Bosne i Hercegovine i Srbije, naši takmičari su imali uspješan nastup i dobru uvertiru pred Prvenstvo Bosne i Hercegovine 17.12.2016. godine u Sarajevu.

Osvojeno je osam medalja, od toga: četiri zlatne, tri srebrne i jedna bronzana medalja. U konkurenciji mlađih kadeta najbolji rezultat je ostvario Dimitrije Vuković sa osvojene dvije zlatne medalje u borbama i formama, dok je Dušan Domuz osvojio srebrnu medalju u borbama.

U kadetskoj konkurenciji, u svojim težinskim kategorijama David Malešević osvojio je zlatnu, Nikola Kojić osvaja srebrnu i Tijana Smiljić bronzanu medalju u borbama. Zapažen nastup je imao i Stefan Smiljić, ali ovaj put je ostao bez medalje.

Juiniori Miloš Sarić i Jovan Vasilić su opravdali očekivanja, dobrim rezultatom i nastupom u borbama. U apsulutnoj kategoriji +75kg,  zlato je osvojio Miloš Sarić, a srebrnu medalju u borbama, kategorija -75kg osvojio je Jovan Vasilić.

PODIJELI