Prnjavor/ Tokom policijskog časa vozio pijan, bez dozvole i bježao od policije

0
686

10:52, 28.03.2020.
Izvor: ATV

Policija u Prnjavoru uhapsila je sinoć M.V. zbog više počinjenih prekršaja.

“Policijski službenici Policijske stanice Prnjavor, slobode su lišili uz upotrebu sredstava za vezivanje, lice inicijla M.V. zbog počinjenih prekršaja „Ograničenje kretanja na određenom prostoru“ iz oblasti Zakona o javnom redu i miru, „Upravljanje vozilom prije sticanja prava na upravljanje“ i „Vožnja pod uticajem alkohola“ iz oblasti Zakona o osnovama bezbjednosti saobraćaja na putevima u BiH”, rekla je Danijela Mučibabić, portparol PU Banjaluka.

Naime, policijski sužbenici su na lokalnom putu u mjestu Donja Ilova opština Prnjavor uočili vozilo marke Pasat, koji je na izdat zahtjev od strane policijskih službenika da se zaustavi, pobjegao.

Navedeno vozilo je nakon kraće potjere zaustavljeno od strane policijskih službenika, kojom prilikom je utvrđeno da je vozilom upravljalo lice M.V. koje je počinilo gore navedene prekršaje.

Od lica M.V. vozilo je privremeno oduzeto i pohranjeno u depozit Policijske stanice Prnjavor do okončanja prekršajnog postupka.

Obavješten je dežurni sudija Osnovnog suda Prnjavor, koji je naložio da se M.V. sprovede u Osnovni sud na dalje postupanje.

PODIJELI