Prnjavor: U domaćinstvu Sobodana Marinkovića u Banjalučkoj ulici poplavljena garaža

0
279

Rijeka Lišnja se izlila u Banjalučkoj ulici u prigradskom naselju Ratkovac gdje su zaplavljena tri objekta. U domaćinstvu Sobodana Marinkovića, koje se nalazi u Banjalučkoj ulici u Prnjavoru, voda je poplavila prostorije garaže. Marinković je juče doputovao iz Austrije, gdje živi i radi, a za vrijeme poplave ranije se kaže nije nikad zadesio u kući.

“Jutros kad sam ustao, vidim svuda oko kuće je voda i ušla je i u kuću. Voda je ušla u kuću i kod komšija koje su me i probudile oko pet sati jutros” -priča mještanin banjalučke ulice.

Marinković kaže da se za sada nikome nije obraćao za pomoć, te da je vidio policijska i vatrogasna vozila koja obilaze teren. Kako smo se uvjerili na licu mjesta, mještani ove ulice intenzivno rade na izbacivanju vode iz garaža i podrumskih područja, a neki od njih nisu bili raspoloženi za razgovor. Iz Civilne zaštite Prnjavor napominju da sve eventualne uočene opasnosti građani mogu prijaviti na besplatne telefonske broje 121 – Operativno-komunikativni centar Banja Luka i 123 – Teritorijalna vatrogasna jedinica “, navodi se u saopštenju Opštinskog štaba za vanredne situacije.

 

PODIJELI

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here