Prnjavor u znaku džudo sporta

0
986

Predstavnici Džudo kluba “Soko M” Prnjavor, danas su medijima predstavili šta se sve događa ovih dana na Trgu srpskih boraca i zbog čega je Prnjavor bukvalno u znaku džudo sporta.

Naime, povodom održavanja džudo Kupa “Mala Evropa”, trenutno u Prnjavoru boravi oko 250 sportista, a do vikenda kada je zakazan centralni događaj taj broj bi trebao biti i 320.

“Već danima se Prnjavorčani druže sa ovim sportom u centru grada, a od juče sa radom je počeo i džudo kamp u kojem treniraju i naši gosti iz više zemalja regiona”, rekao je u obraćanju medijima Bojan Milijaš iz Džudo kluba Soko M Prnjavor.

20150813_122732

Prema njegovim riječima, treninzi se odražavaju svaki dan u šest termina i obzirom da se to događa pred očima brojnih Prnjavorčana, ovo je sjajna promocija džudo sporta. Novinarima su se sa riječima hvala za domaćine obratili i gosti iz Rusije, Holandije, Rumunije, Bugarske i Srbije, koji kažu da će im ovaj boravak u Prnjavoru ostati u lijepom sjećanju i već danas najavljuju svoj dolazak i naredne godine.

20150813_115738

prnjavorlive.info

 

PODIJELI

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here