Prnjavor- Za sanaciju mokrih čvorova u dvije škole obezbijeđeno 163.000 KM

0
750

Načelnik opštine Prnjavor, Darko Tomaš i predstavnik firme “Hidrosplet” Laktaši, Zoran Cvijić, potpisali su danas Ugovor o izvođenju sanacionih radova na mokrim čvorovima u osnovnoj školi  “Nikola Tesla” u Prnjavoru i područnoj školi u Grabik Ilovi, u vrijednosti od 163.000 KM.

Rok za završetak radova je 45 radnih dana, a prema riječima izvođača, s obzirom da se radi o školskim objektima, posvetiće se maksimalna pažnja u smislu kvaliteta radova.

Načelnik Tomaš je nakon potpisivanja ugovora izjavio da će sanacijom mokrog čvora u OŠ “Nikola Tesla” u Prnjavoru, biti zaokružen ciklus koji je u ovoj vaspitno-obrazovnoj ustanovi započeo prije tri godine.

“Mi smo u obnovu pomenute škole do sada uložili preko 700.000 KM. Potrebna je još sanacija školskog dvorišta i parking prostora kod škole, ali saniranjem mokrog čvora će biti riješen trenutno gorući problem u ovoj školi” kazao je Tomaš.

Tomaš je napomenuo da će izvođač krenuti sa radovima čim se pripremi potrebna papirologija. Marijan Popadić. prnjavorlive.info

PODIJELI