Prnjavor- Za sanaciju mokrih čvorova u dvije škole obezbijeđeno 163.000 KM

0
280

Načelnik opštine Prnjavor, Darko Tomaš i predstavnik firme “Hidrosplet” Laktaši, Zoran Cvijić, potpisali su danas Ugovor o izvođenju sanacionih radova na mokrim čvorovima u osnovnoj školi  “Nikola Tesla” u Prnjavoru i područnoj školi u Grabik Ilovi, u vrijednosti od 163.000 KM.

Rok za završetak radova je 45 radnih dana, a prema riječima izvođača, s obzirom da se radi o školskim objektima, posvetiće se maksimalna pažnja u smislu kvaliteta radova.

Načelnik Tomaš je nakon potpisivanja ugovora izjavio da će sanacijom mokrog čvora u OŠ “Nikola Tesla” u Prnjavoru, biti zaokružen ciklus koji je u ovoj vaspitno-obrazovnoj ustanovi započeo prije tri godine.

“Mi smo u obnovu pomenute škole do sada uložili preko 700.000 KM. Potrebna je još sanacija školskog dvorišta i parking prostora kod škole, ali saniranjem mokrog čvora će biti riješen trenutno gorući problem u ovoj školi” kazao je Tomaš.

Tomaš je napomenuo da će izvođač krenuti sa radovima čim se pripremi potrebna papirologija. Marijan Popadić. prnjavorlive.info

PODIJELI

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here