PRNJAVOR: Zašto je prijem povodom Dana RS prošao bez predstavnika SNSD-a?

0
909

Prijem povodom Dana RS u Prnjavoru bez prisustva opozicije. Gatarić, žao mi što nisu došli. Zemun, nije bilo nikakve organizovane opstrukcije imao sam privatnih obaveza…

20150109_122048

Na prijem povodom obilježavanja Dana Republike, koji je u petak organizovao načelnik opštine Prnjavor dr Siniša Gatarić u Hotelu “City”, nije se pojavio niti jedan predstavnik opozicionog SNSD-a. Naime, na prijem nije došao ni jedan odbornik te partije, direktor javnog preduzeća čija je centrala na niovu RS ili Filijala penzionog i zdravstvenog fonda.

Načelnik opštine, Siniša Gatarić rekao je da su svi oni uredno pozvani i da mu je žao što  nisu došli na prijem, kako bi svi zajedno obilježili Dan Republike. ” Danas je Dan Republike, ne dan nečije Opštine ili načelnika Gatarića ili dan političke partije kojoj pripada, naime ovo je dan koji svi treba da poštujemo i da ga zajedno obilježavamo svojim prisustvom”, rekao je Gatarić.

Kontaktirali smo šefa Kluba odbornika SNSD-a u Skupštini opštine Prnjavor, Gorana Zemuna koji tvrdi da nije bilo nikakve organizovane opstrukcije. “Ja lično sam imao privatnih obaveza zbog krsne slave Svetog Stefana, zvali su me iz Kabineta načelnika i ja sam im najavio da neću doći, a druge ljude morate pitati zašto nisu došli”, kaže Zemun.

Načelnik Gatarić je rekao da prisustvom na ovakvim događajima pokazujemo da nam je Srpska najbitnija i da je to nešto što nas veže. “Ja kada sam bio odbornik, bez obzira što smo bili opozicija, na ovakve povode smo se odazivali,  mi moramo graditi Republiku Srspku, uvijek i u svemu što radimo,pa recimo i prisustvom na sjednicama Skupštine opštine, na kojim više opozicionih odbornika ne dolazi redovno, iako im  građani iplaćuju pristojne naknade”, zaključuje Gatarić. prnjavorski.net

PODIJELI

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here