PRNJAVOR: Zašto je prijem povodom Dana RS prošao bez predstavnika SNSD-a?

0
1518

Prijem povodom Dana RS u Prnjavoru bez prisustva opozicije. Gatarić, žao mi što nisu došli. Zemun, nije bilo nikakve organizovane opstrukcije imao sam privatnih obaveza…

20150109_122048

Na prijem povodom obilježavanja Dana Republike, koji je u petak organizovao načelnik opštine Prnjavor dr Siniša Gatarić u Hotelu “City”, nije se pojavio niti jedan predstavnik opozicionog SNSD-a. Naime, na prijem nije došao ni jedan odbornik te partije, direktor javnog preduzeća čija je centrala na niovu RS ili Filijala penzionog i zdravstvenog fonda.

Načelnik opštine, Siniša Gatarić rekao je da su svi oni uredno pozvani i da mu je žao što  nisu došli na prijem, kako bi svi zajedno obilježili Dan Republike. ” Danas je Dan Republike, ne dan nečije Opštine ili načelnika Gatarića ili dan političke partije kojoj pripada, naime ovo je dan koji svi treba da poštujemo i da ga zajedno obilježavamo svojim prisustvom”, rekao je Gatarić.

Kontaktirali smo šefa Kluba odbornika SNSD-a u Skupštini opštine Prnjavor, Gorana Zemuna koji tvrdi da nije bilo nikakve organizovane opstrukcije. “Ja lično sam imao privatnih obaveza zbog krsne slave Svetog Stefana, zvali su me iz Kabineta načelnika i ja sam im najavio da neću doći, a druge ljude morate pitati zašto nisu došli”, kaže Zemun.

Načelnik Gatarić je rekao da prisustvom na ovakvim događajima pokazujemo da nam je Srpska najbitnija i da je to nešto što nas veže. “Ja kada sam bio odbornik, bez obzira što smo bili opozicija, na ovakve povode smo se odazivali,  mi moramo graditi Republiku Srspku, uvijek i u svemu što radimo,pa recimo i prisustvom na sjednicama Skupštine opštine, na kojim više opozicionih odbornika ne dolazi redovno, iako im  građani iplaćuju pristojne naknade”, zaključuje Gatarić. prnjavorski.net

PODIJELI