Prnjavor: Završen ”Bike Fest 2018” (Foto)

0
1338

Moto- klub ”Prnjavor 07” uspješno je organizovao jedanaestu po redu motorijadu ”Bajk fest 2018” koja je ove godine nadmašila sva očekivanja. Prnjavor je bio bajkerska metropola koja je okupila preko dvije hiljade motora i motorista, koji su došli iz 194 kluba sa raznih strana Evrope i svijeta.

Boro Mijić potpredsjednik MK ”Prnjavor 07” kaže da je izuzetno ponosan na sve članove Moto-kluba, što iz godine u godinu postaju sve bolji, sve veći i organizovaniji.

”Ova godina, i sa ponosom to ističem, je najbolja do sada. Po nekim prvim informacijama, bilo je prisutno više od dvije hiljade motora. To je do sada najveći uspjeh MK ”Prnjavor 07”, rekao je Mijić.

Zvijezda centralnog dana motorijade u subotu je svakako bio legendarni rok sastav Van Gog. Napravili su sjajnu atmosferu i oduševili posjetioce.

Neposredno pred sam koncert, bajkerima je dobrodošlicu i dobar provod poželio i načelnik opštine Prnjavor Darko Tomaš.

Ovu trodnevnu manifestaciju prema procjenama organizatora MK ”Prnjavor 07” uz pokroviteljstvo opštine Prnjavor posjetilo je više od deset hiljada posjetilaca iz Prnjavora, susjednih opština i inostranstva.

Kako je izgledala atmosfera u Prnjavoru proteklog vikenda pogledajte u foto-galeriji.

Galerija

PODIJELI

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here