Prnjavor – Završen Streetball 2014.

0
3431

Sinoć  je u Prnjavoru održana finalna noć Streetball-a 2014. Četrdeset pet ekipa iz desetak gradova okruženja borili su se za nagradni fond od 4.000 KM.

Zbog loše vremenske situacije polufinala su odigrana u S.D. Sloga, dok je finale odigrano na Trgu srpskih boraca pred velikim brojem ljubitelja košarke.

Finalna noć počela je prezentacijom Škole košarke Mladost 76 gdje su se publici predstavili pretpioniri i djevojčice, njima su nakon meča uručene zahvalnice na turniru.

Finale pionira završeno je rezultatom 9:2 za ekipu Mungosa iz Banja Luke (Daniel Labus, Bojan Topić, Danilo Vukajlović) pobjedili su ekipu Saveza srpske dijaspore OKK Prnjavor.

Kadetsko finale pripalo je ekipi Mini Pani Square iz Prnjavora (Nikola Kalabić, Stefan Stakić, Dean Rogić, Darko Talić) u finalu je pobjeđena ekipa WBS-a iz Teslića rezultatom 7:5.

Pobjednik u kategoriji veterana bila je ekipa Target-a (Milan Marinković, Slaviša Dubravac, Saša Gavrić, Željko Petković) finalni meč završen je rezultatom 13:9 a poražena ekipa je bila PIKET.

Jako kvalitetan meč vidjeli smo u finalu juniora gdje je ekipa Cambridge Centra Banja Luka (Dejan Barbarez, Stefan Damjanović, Mirza Todorović) pobjedila ekipu Pekara Ilić iz Dervente rezultatom 12:11.

Za najboljeg mladog igrača turnira izabran je Nikola Nedinić iz ekipe Pekara Iić – Derventa

Šampion u kategoriji seniora postala je ekipa Štamparije Petrograf iz Prnjavora (Dejan Subić, Zoran Blagojević, Slaviša Petrović, Renko Marković) rezultatom 14:12 pobjedjena je ekipa Doboja.

Za MVP-a turnira izabran je kapiten ekipe Petrograf Dejan Subić a interesantno da je najbolji u šutu za tri poena bio je košarkaški sudija Dragoslav Rađević.

Prnjavorski Streetball 2014. oborio je rekord po masovnosti ekipava a publika je imala priliku da 10 dana uživa u kvalitetnoj košarci.

Polufinale:

Pioniri:

Savez srpske dijaspore Slovenije OKK Prnjavor – Diskont pića DR komerc 8-5

Mungosi Banja Luka – Lim Profil Bulldogs 4:3

Kadeti:

Gradip – Mini Pani Square 1:9

Bor Petrol Kotor Varoš – WBS Teslić 3:9

Juniori:

Ribarstvo DOO – Pekara Ilic Derventa 6:13

Cambridge Centar Banja Luka – Monting Teslić 11:6

Seniori:

Omedia – Štamparija Petrograf 12:8

Doboj – Pekara Ilić 13:9

FOTO galerija

DSC_0555_resize

DSC_0580_resizeDSC_0622_resizeDSC_0685_resizeDSC_0722_resizeDSC_0774_resizeDSC_0850_resizeDSC_0838_resize

PODIJELI