Prnjavorčanke oduševile nastupom u emisiji “Nikad nije kasno”

0
969

Kažu da je najveći uspeh kada deca prevaziđu svoje roditelje. A upravo to se dešava Dragani Stanić (43) iz Prnjavora, takmičarki “Nikad nije kasno” koja je u drugom krugu dobila priliku da pokaže svoj talenat, ali i najveće bogatstvo, ćerku Maju koja je krenula majčinim stopama.

Kako se Dragana već 28 godina bavi muzikom, ljubav prema istoj prenela je i na ćerku koja je već sa 17 godina svestrana. Ima svoj bend, glumi u pozorištu, pohađa srednju i muzičku školu i povrh svega je odličan đak. Upravo Maja bila je majci najveća podrška u ostvarenju njenih snova da se pojavi na velikoj sceni.

– Meni je jako žao što niste ranije imali priliku da uradite nešto. Prelepi ste i večeras prelepo izgledate – istakla je na početku Sanja Vučić, nakon čega se takmičarka predstavila pesmom “Poludelo srce” Zlate Petrović.

Ponet fantastičnim ritmom Zlatinog hita, a Draganinom interpretacijom Žika Jakšić izveo je dve dame iz publike i zaigrao na sceni.

– Moje srce je na trenutku poludelo, ali sad će da se smiri – rekao je Jakšić nakon sjajnog nastupa koji je ceo studio podigao na noge.

– Ovo je bilo fenonemalno, drago mi je da ste na ovoj sceni – istakla je Sanja, a Frano Lasić dodao da je oduševljen Draganinim nastupom.

– Ukupni dojam je izvrstan. Osmeh na licu, nema treme, pesma izvrsna, odlično otpevana, sjajna komunikacija sa publikom, sve je bilo savršeno – rekao je, na šta se nadovezao i Saša Milošević Mare: – Lady Gaga!

Premijer je istakao da je pred žirijem težak zadatak i da ni sam ne zna kako će ga obaviti.

– Samo unapred razmišljam o poslu koji treba posle da odradimo, jer smo imali pet sjajnih nastupa, uključujući i Draganin. Samo glasno razmišljam – konstatovao je Mare, pa dodao Žiki da nema tikove, već mu namiguje.

U revijalnom delu Dragana je zapevala sa ćerkom Majom pesmu “Ti mi uvek trebaš”, kojom su uspele da dirnu sve u studiju.

– Maja je stvarno fanstatična – konstatovao je Žika tokom njihovog nastupa koji je do srži naježio i Sanju i Frana.

– Ovo je bila pesma za sve majke i ćerke i siguran sam da je sve dirnulo – konstatovao je Žika, a Sanja dodala: Svaka čast! 

PODIJELI