Prnjavorski mini rukometaši osvajači Međunarodnog turnira u Bijeljini

0
1518

Na juče održanom 1. Međunarodnom humanitarnom turniru u mini rukometu “Rakun 2016” u Bijeljini rukometaši prnjavorske RK Sloge osvojili su zlato u mlađoj kategoriji i bronzu u starijoj kategoriji mini rukometa.
Na turniru je učestovalo 18 ekipa u obadvije kategorije, pored ekipa iz RS učešće su uzele i ekipe iz Federacije BiH, Srbije i Brčko Distrikta.
RK Sloga je nastupala sa tri ekipe, 25 dječaka i odigrala ukupno 17 utakmica. U 10 utakmica prnjavorski mini rukometaši su izašli kao pobjednici, čak 4 utakmice su odigrali nerješeno a u ostale tri su pretrpili poraze.

received_1009449399148728

Na putu do medalja pobjede su ostvarene nad ekipama RK Metaloplastika Šabac, ŠR BL Banjaluka, RK Bijeljina, RK Sloboda Tuzla, RK Drina Zvornik, RK Tuzla, RK Speed Gradačac.

Ovim velikim uspjehom RK Sloga Prnjavor je pokazao da ima jednu od najboljih Škola rukometa na našim prostorima i da se prnjavorski rukomet ne treba brinuti za budućnost.

received_1009449292482072

Za manje od godinu dana prnjavorski mini rukometaši su učestovali na tri Međunarodna turnira i osvojili 4 medalje, dva puta zlato i dva puta bronzu. Iz uprave kluba pozivaju sve zainteresovane dječake uzrazta od 6. do 13.godina da se pridruže najtrofejnijim omladinskim selekcijama našeg grada./prnjavorlive.info/.

PODIJELI