PRNjAVORSKI RADIKALI PRELAZE U SDS

0
549

Potpredsjednik SRS RS OO Prnjavor Milorad Jotić i opštinski odbornik u SO Prnjavor dr Branko Šikanić odlučili su da svoje buduće političko djelovanje nastave u redovima OO SDS Prnjavor.

Kako je saopšteno iz prnjavorskog SDS-aa, danas su potpisali pristupnice i dobili članske karte. Dr Branko Šikanić ističe da je političko djelovanje jedino moguće, realno i vidljivo u stranci čijim idejama je stvorena Republika Srpska i njena ustavno-pravna načela. Takođe, raduje se budućem djelovanju unutar kluba odbornika SDS OO Prnjavor.

Zadovoljstvo ovim činom iskazao je i predsjednik OO SDS Prnjavor Nemanja Vasić koji je pozvao ostalo članstvo OO SRS RS Prnjavor da svoj politički angažman nastave u sklopu OO SDS Prnjavor, gdje će im biti omogućen prostor za aktivno djelovanje.

Predsjednik kluba odbornika SDS u SO Prnjavor Slaviša Jenjić je istakao da je ovaj klub sada najjači klub u SO, i da će u narednom periodu više ukazivati na slabosti aktuelne vlasti te krenuti sa pripremama za naredne izbore, navode u saopštenju iz OO Srspske demokratske stranke Prnjavor.

PODIJELI