PRNJAVORSKI ROKERI ISTIČU VAŽNOST PROMOCIJE MUZIČKIH DJELA

0
210

U programu Radio Prnjavora od 13 časova razgovaraćemo sa Nemanjom Danojevićem, predstavnikom prnjavorskog rok benda ”DEMINUTIV” koji je zajedno sa članovima benda učestvovao u projektu ’’Sva lica aktivizma 2.0’’  organizacije „Genesis Project“ iz Banjaluke.

Članovi ovog benda pored muzike posvetili su se i aktivizmu, jer su shvatili da je to najbolji način da preuzmu stvari u svoje ruke i pobrinu se da olakšaju situaciju sa kojom se suočavaju mladi i još neafirmisani muzičari iz Prnjavora.

Nemanja Danojević će predstaviti projekat ”Neosviještenost lokalne zajednice o važnosti promocije muzičkih djela”.

Opširnije u programu Radio Prnjavora u 13 časova na 99,10 FM kao i na internetu  klikom na ovaj link: http://prnjavorlive.info/popup/

Stručni žiri projekta ’’Sva lica aktivizma 2.0’’ odabrao je deset projektnih prijedloga, odnosno omladinskih zagovaračkih inicijativa, koji će biti realizovani uz pomoć granta u ukupnom iznosu od 15,000 KM.

Od deset izabranih projekata dva su iz Prnjavora:
”Ekologija – problem smeća”
– ”Neosviještenost lokalne zajednice o važnosti promocije muzičkih djela”

Projekat „Sva lica aktivizma 2.0“ realizuje organizacija „Genesis Project“ iz Banjaluke, zahvaljujući podršci programa BHRI, koji sprovodi Međunarodna organizacija za migracije (IOM), uz finansijsku podršku Američke agencije za međunarodni razvoj (USAID).

/prnjavorlive.info/

PODIJELI