Prnjavorski SDS proslavio svoju krsnu slavu

0
564

Opštinski odbor Srpske demokratske stranke Prnjavor, danas je u Štrpcima obilježio svoju krsnu slavu sv. Petra i Pavla.Predsednik prnjavorskog SDS-a, Nemanja Vasic rekao je za Radio Prnjavor da čestita slavu svim članovima i simpatizerima stranke

– Imali smo težak period u Stranci i nadam se da su pred nama bolji dani. Novim izborima sigurni smo da imamo i novu šansu i da ćemo je na čelu sa novim predsjedniokm i iskoristiti, kaže Vasić.

Obolježavanju je prisustvovao veliki broj članova i simpatizeri stranke, kao i mnogobrojni privrednici i drugi gosti, a odzivom je zadovoljan i predsednik mjesnog odbora sds-a Štrpci, Brane Petrušić.


– Čestitam krsnu slavu svete apostolw Petra i Pavla svim prisutnima i mogu reći da smo kao domaćini obolježavanja ovog značajnog dogadjaja zadovoljni organizacijom i odzivom gostiju, a naročito nas raduje što možemo videti i mnogo mladih lica” rekao je Petrušić.

Srpska demokratska stranka obilježava krsnu slavu već 29 godina, a, sljedeće godine domaćin 30. jubilarne proslave biće Ilova.

prnjavorlive.info

PODIJELI

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here