PRNJAVORSKI STREETBALL OBARA REKORD PO BROJU UČESNIKA

0
885

Prema najavama organizatora 19. Otvorenog prvenstva Prnjavora u uličnom basketu, ovogodišnji Streetball bi trebalo da obori sve dosadašnje rekorde po pitanju broja ekipa koje će na Trgu srpskih boraca u našem gradu, odmjeriti snage ispod jednog koša.

Ovogodišnji Streetball, imaće i nove sadržaje, naime ponovo će biti organizovano takmičenje u zakucavanju. Ovaj sportski događaj, koji se realizuje u organizaciji KK Mladost 76 , biće prilika da  Klub predstavi šta radi sa svojim mlađim selekcijama, posebno sa sekcijama koje odnedavno rade u seoskim područjima. Još jedna novost su djevojčice, koje u školi košarke stiču osnovna znanja o ovom sportu, a Streetball će biti prilika da se promovišu nove mlade snage.

Najveći sportski ljetni događaj u gradu počinje 15., a traje do 24.jula. Prijave ekipa mogu se obaviti do 13.jula, a kako su nam potvrdili organizatori, sve pripreme teku u najboljem redu. Znači Streetball Prnjavor, neće razočarati, naprotiv, uživaćemo u sjajnim mečevima, nikada većeg broja ekipa… Dobro došli!

streetball veliki

PODIJELI