Procurele slike iPhone -a 6 u fabričkoj kutiji

0
1677

Iako je iPhone najavljen za 9. septembar i internet je prepun brojnih spekulacija i navodnih fotografija, ne postoji razlog koji bi nas natjerao da povjerujemo da će Apple predstaviti nešto drugačije od svega onoga što smo imali priliku da vidimo, a najnovije slike idu u prilog upravo ovoj tvrdnji.

Kada je iPhone 5 predstavljen malo ko je bio iznenađen. Nekoliko slika ovog telefona već je uveliko kružilo internetom, a čini se da nije previše drugačija priča ni kada je iPhone 6 u pitanju.

Iako smo već imali prilike da vidimo navodne fotografije ovog uređaja, nedavno su se pojavile slike novog iPhonea u prodajnoj kutiji.

Izvori tvrde da je slike načinila osoba koja se bavi beta testiranjem u Appleu, ali da bi ipak njihovu autentičnost trebalo uzeti sa malo rezerve.

Međutim, nakon što se sajt TechRadar dodatno pozabavio detajima fotografije, kao i samim izvorom, njegovi novinari tvrde da bi u pitanju zaista mogao da bude iPhone 6, ali sa sigurnošću nešto manjom od 100 odsto.

Slika prikazuje uređaj čiji se dizajn drastično ne razlikuje od Appleovog postojećeg dizajna telefona, ali ono što je primjetno jeste njegova debljina, ili tačnije – nedostatak iste.

Ali cjelokupan utisak svodi se na poznato, u pitanju je bez ikakve sumnje Apple iPhone.

PODIJELI