Prodala nevinost za 1,2 miliona evra, kupac holivudski glumac

0
276

Džesmin živi u Londonu, a sopstvenu nevinost stavila je na aukciju još prošle godine kada se zarekla da će je prodati onom ko najviše ponudi. To je konačno i učinila, a „kupac“ njene nevinosti je holivudska zvijezda.

Pristala je na finalnu ponudu od 1,2 miliona evra, a o kojem se glumcu radi nije željela da otkrije, kao ni sopstveno prezime.

Dvadesetšestogodišnjakinja želi da proda nevinost kako bi što pre počela sopstveni biznis. Iz kompanije Cinderella Escorts preko koje je oglasila prodaju nevinosti kažu da je na aukciji pobijedio holivudski glumac iz Los Anđelesa koji je svojom ponudom nadmašio biznismena iz Minhena i fudbalsku zvijezdu iz Mančester Junajteda.

Sastanak bi trebalo da se dogodi u jednom hotelu, a Džesmin je prije konačne odluke išla na večeru sa svom trojicom i priznaje da je to iskustvo bilo nevjerovatno.

“Roditelji me podržavaju od samog početka. Znaju za sve i slažu se. Imam 26 godina i znaju da sam dovoljno odrasla kako bih sama odlučila šta ću činiti sa svojim telom“, objasnila je za „Mejl onlajn“.

Kaže da se upoznala sa glumcem čiji je veliki fan.

“Više sam nervozna što sam fan nego što ću izgubiti nevinost. Ali, ko zna. Možda budem još nervoznija kada uđem u hotel.“

Takođe, nije očekivala da će njena nevinost dostići toliku cijenu, a svoju odluku da proda nevinost branila je više puta.

“Mislim da bi svaka djevojka radije postupila isto nego izgubila nevinost sa momkom sa kojim će poslije raskinuti“, zaključila je Džasmin.

(b92)

PODIJELI

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here