Produžen rok za plaćanje preuzetog mineralnog đubriva

0
1042

Odjeljenje za poljoprivredu, vodoprivredu i šumarstvo opštine Prnjavor obavještava poljoprivredne proizvođače sa područja opštine Prnjavor koji su preuzeli regresirano mineralno đubrivo za potrebe proljetne i jesenje sjetve u 2012. godini, da je na osnovu Zaključka Vlade Republike Srpske produžen rok za plaćanje preuzetog mineralnog đubriva do 31. decembra 2014. godine.

Poljoprivredni proizvođači koji su preuzeli regresirano mineralno đubrivo za potrebe proljetne i jesenje sjetve u 2012. godini a nisu preuzeli fakture odnosno knjižna odobrenja sa naznačenim iznosima novčanih sredstava za uplatu, iste mogu preuzeti u kancelarijama Odjeljenja.

Odjeljenje za poljoprivredu, vodoprivredu i šumarstvo takođe obavještava poljoprivredne proizvođače sa područja opštine Prnjavor koji nisu izmirili svoje obaveze po osnovu preuzetog regresiranog mineralnog đubriva, eurodizel goriva i sjemenske pšenice, distribuiranih za potrebe proljetne i jesenje sjetve u 2009. godini i proljetne sjetve u 2011. godini, da će shodno Odluci Nadzornog odbora JP “Robne rezerve Republike Srpske” a.d. Banjaluka od 01. marta 2014. godine pored glavnog duga biti u obavezi uplatiti i zakonsku zateznu kamatu.

PODIJELI