Profesor sa Oksforda tvrdi: Vanzemaljci su već na Zemlji i ukrštaju se s ljudima

0
651
Profesor Jang-hae Či sa Oksforda u svojoj knjizi tvrdi da se vanzemaljci ukrštaju sa ljudima kako bi stvorili novu hibridnu vrstu koja će nas spasiti od klimatskih promjena.

Či je instruktor korejskog jezika na Oksfordskom Orijentalnom institutu. Nakon uvodnog predavanja na temu iz 2012. sada je napisao i knjigu o svojim spekulacijama, pod nazivom: ‘Vanzemaljske posjete i kraj čovječanstva’, u kojoj tvrdi da je upravo ta hibridna vrsta ključ za nošenje sa klimatskim promjenama. Međutim, kaže da i dalje traži dodatne dokaze u potporu svog gledišta, prenosi The Sun.

“Hibridi”, kako ih on zove, nastaju tokom “otmica” ljudi, a dolaze u više oblika vanzemaljaca – od malenih, preko visokih i onih sa zmijskim očima, do insetktoida, za koje Či vjeruje da su glavni i izdaju naredbe ostalim vrstama.

Ovaj profesor vjeruje da su upravo ovi posljednji “glavni” i da ostalima izdaju naređenja.

Vanzemaljci postoje u svom sopstvenom bio-sistemu koji ljudi ne mogu da dožive jer je naša percepcija ograničena našim organima, tvrdi profesor.

Či vjeruje da se vanzemaljci pojavljuju na Zemlji uoči velikih prijetnji poput nuklearnog rata ili klimatskih promjena, kao i da će riješiti brojne naše društvene probleme zahvaljujući njihovoj izvanrednoj inteligenciji.

“Oni dolaze ne zbog nas, već zbog svog opstanka. Ali njihov opstanak je ustvari ujedno i naš opstanak – opstanak ukupne biosfere”, navodi profesor.

Ipak, u predavanju iz 2012. čini se da je bio oprečnog mišljenja, nadovezujući se na američkog “istraživača vanzemaljskih otmica” Dejvida Džejkobsa, u tvrdnjama da ti hibridi koji se “kreću među nama” imaju veoma zlokobnu misiju te da se hibridi prve generacije opet ukrtštaju sa ljudima da bi proizveli hibride druge generacije koje nije moguće raspoznati golim okom.

PODIJELI