Projekat “KOOPLokal”: Klikom do poslovnih informacija

0
134

Osnovne informacije o opštinama Srbac, Laktaši i Prnjavor, položaj i geografske atribute opštine, ekonomske pokazatelje, mogućnosti investiranja, poreske olakšice, najnovije vijesti, interaktivne formulare za neposredno kontaktiranje opštinskih službenika, te mnogo drugih mogućnosti dostupno je na na mobilnoj aplikaciji zasnovanoj na android platformi.

Aplikacija pruža korisnicima brz i jednostavan pristup informacijama o lokalnim zajednicama i poslovnim prilikama, a realizovana je kroz projekat “KOOPLokal – Jačanje saradnje Privredne komore i opština na pružanju podrške ekonomskom razvoju na lokalnom nivou”, a sprovodi ga Područna privredna komora Banjaluka.

Cilj aplikacije je poboljšanje komunikacije između organa lokalne uprave i samouprave sa svim interesnim grupama, i to na moderan i savremen način.

Ovaj projekat je finansiran od strane Evropske unije u okviru zajedničkog programa Evropske unije i Vlade Njemačke za lokalnu samoupravu i ekonomski razvoj u BiH – “EU ProLocal”. Ukupna vrijednost projekta iznosi 108.408,08 KM, a iznos koji EU finansira iznosi 86.726,43 KM.

Dejan Tovilović – Nezavisne novine

PODIJELI

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here