Pronađen zapaljen “golf” na području Istočnog Novog Sarajeva

0
386

U toku je kriminalistička obrada većeg broja do sada privedenih lica u okviru istrage ubistva Miloša Ostojića u Istočnom Sarajevu, a na području Istočnog Novog Sarajeva pronađen je zapaljen automobil “golf pet” koji se dovodi u vezu sa izvršenjem ovog krivičnog djela.

Iz Ministarstva unutrašnjih poslova (MUP) Republike Srpske saopšteno je da su pripadnici Uprave za organizovani i teški kriminalitet, pod nadzorom republičkog javnog tužioca, završili uviđaj na mjestu gdje je sinoć u Istočnom Sarajevu nepoznato lice izvršilo krivično djelo teško ubistvo.

Policijski službenici Uprave za organizovani i teški kriminalitet MUP-a Srpske su, u saradnji sa Policijskom upravom Istočno Sarajevo, u okviru istrage do sada priveli veći broj lica koja bi mogla da se dovedu u vezi sa izvršenjem ovog krivičnog djela.

Nepoznato lice sinoć je u 23.05 časova u Karađorđevoj ulici u Istočnom Novom Sarajevu upotrebom vatrenog oružja nanijelo teže povrede tridesetogodišnjem M.O, koji je prevezen u Bolnicu “Srbija”, gdje je nedugo zatim preminuo.

srna

PODIJELI