Prve dame zasjenile muževe, poljupci Makrona i Trampa i “čišćenje peruti” VIDEO

0
775

Američki predsjednik Donald Tramp i prva dama SAD Melanija dočekali su u Bijeloj kući predsjednika Francuske Emanuela Makrona i njegovu suprugu Brižit, javlja CNN.

Melanija i Brižit su se odlučile za bijelu odjevnu kombinaciju. Američka prva dama je nosila bijeli šešir koji je, sudeći prema prvim pisanjima medija, oduševio modne kritičare, prenose Vijesti.me.

Na društvenim mrežama se komentariše da su dame zasjenile muževe.

“Melanija izgleda sjajno. Bijelo je pravi pogodak”, napisao je jedan korisnik.

Tramp je sinoć za Makronove organizovao večeru u Bijeloj kući, a za meni i sve ostale pojedinosti pobrinula se lično njegova supruga Melanija.

Ono što je obilježilo susret, osim bijelih odjevnih kombinacija dvije prve dame, jesu i neprestana rukovanja, zagrljaji, držanje za ruke, ali i poljupci dvojice predsjednika.

Kako piše NBC njuz, sve je počelo poljupcima u obraz, tipičnim evropskim pozdravom. Nešto kasnije došlo je i do dugog rukovanja koje je trajalo oko pet sekundi.

?????????????????????????????????????????????????????????

Tramp je potom, u trenutku kada su se pojavili pred reporterima, “počistio“ perut sa Makronovog sakoa.

“On je savršen“, rekao je Tramp o svom kolegi.

Kako je rekao, “nisu lažne vijesti“ kada mediji pišu o njegovoj vezi sa Makronom, koji je prvi inostrani predsjednik za kog je priređen svečani doček u Beloj kući od kada je Tramp šef države.

U toku dana rukovanja i držanja za ruke su nastavljena. Pred sam početak konferencije za novinare, dvojica lidera ponovo su bila u “toplom zagrljaju“, a Tramp je čak uspio i da Makrona povede za ruku i uvede u Bijelu kuću.

(vijesti.me, b92)

PODIJELI