PUP podržao Darka Tomaša

0
692

Partija ujedinjenih penzionera /PUP/ u Prnjavoru potpisala je danas koalicioni sporazum prema kojem će na predstojećim izborima podržati kandidata SNSD-a za načelnika opštine Darka Tomaša.

Sporazum su potpisali predsjednik Opštinskog odbora PUP-a Risto Preradović i predsjednik Opštinskog odbora SNSD-a Darko Tomaš.

Preradović ističe da su se penzioneri odlučili na ovakav korak, jer su u protekle četiri godine imali lošu saradnju sa lokalnom vlašću.

“Nismo imali skoro nikakvu saradnju i pomoć. Ova lokalna vlast je zanemarila 6.000 penzionera toliko da je izdvojeno više budžetskih sredstava za pse lutalice nego za penzionere. To je poniženje”, rekao je Preradović.

On je uvjeren da će dobra saradnja sa Tomašem, kakva je bila ranije dok je on obavljao funkciju načelnika, biti nastavljena poslije 2. oktobra.

Kandidat SNSD-a za načelnika opštine Darko Tomaš je, nakon potpisivanja sporazuma, izrazio zadovoljstvo što je dobio podršku ljudi su doprinijeli razvoju društva.

“Zato ih ne smijemo zaboraviti. Vrijeme je da nastavimo zajedno da radimo za ljepši i bolji Prnjavor”, istakao je Tomaš.

srna

PODIJELI

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here