Radio Prnjavor danas proslavlja 36. rođendan

0
952

Radio Prnjavor osnovan je 06. marta 1984. godine, nakon prethodnih tehničkih i kadrovskih priprema. Ubrzo je uvršten u porodicu od oko 50 radio stanica u tadašnjoj Bosni i Hercegovini, a izdvajao se po svojim posebno uspiješnim informativnim emisijama.

Prvog dana, 06. marta 1984. godine u utorak, na srednjim talasima od 1341 kiloherc i ultrakratkim 98, 3 megaherca, prvi put se slušaocima obratila Šida Ćosić i kazala:
Dragi slušaoci, dobar dan iz studija Radio Prnjavora. Upravo počinje prva informativno-politička emisija Radio Prnjavora.

Od tog datuma prošlo je 36 godina, a radio danas program emituje na frekvenciji 99,10 Fm, kao i na internetu klikom na ovaj link: http://prnjavorlive.info/popup/. 

Pored programa koji emituje od 07 do 19 časova, Radio Prnjavor informiše i slikom i riječju putem portala prnjavorlive.info i društvenih mreža, a emisiju “Razgovor s povodom” i druge audio zapise plasira i na YouTube kanalu radija.

Najstariji elektronski medij u Prnjavoru 36 godina je u službi informisanja slušalaca opštine Prnjavor pa i šire. Tako je bilo na početku, kada je Radio Prnjavor predvodio utemeljivač Nedeljko Sančanin. Tako je i danas, sa novim, mlađim snagama, pod vođstvom direktora Dragana Malića.

HVALA VAM NA POVJERENJU , 36 GODINA UZ VAS

VAŠ RADIO PRNJAVOR

Pogledajte dokumentarni film kojim smo prošle godine obilježili našu 35. godišnjicu.

/prnjavorlive.info/

PODIJELI