RADIO – PRNJAVOR: “Naša prodavnica” – svi domaći proizvodi na jednom mjestu

0
230

Za šest mjeseci postojanja na centralnom gradskom trgu, “Naša prodavnica” opravdala je očekivanja kupaca. U banjalučkoj regiji sličan objekat postoji samo još u najvećem gradu Republike Srpske.

Rukovodilac “Naše prodavnice”, Sandra Prodanović, kaže da je jedan od ciljeva osnivanja  unapređenje poljoprivrednih proizvoda sa područja opštine Prnjavor. Ona kaže da cijene formiraju sami proizvođači, te da su cijene veoma povoljne s obzirom da se radi o domaćoj zdravoj hrani.

“Građani drugih opština takođe su zaintersovani za naše proizvode, naročito za domaće lješnjake. Imamo kupce iz Banjaluke, Doboja, Dervente koji se uvijek ponovo vraćaju i dovode nove kupce” – istakla je Prodanovićeva, te dodala da vlada veliko interesovanje za sir, aroniju i mesne proizvode koji se mogu kupiti po povoljnim cijenama.

Iz rukovodstva “Naše prodavnice” najavljuju proširenje asortimana naredne godine, te pozivaju  sve registrovane proizvođače da im se pridruže u daljoj realizaciji ovog izuzetno uspješnog projekta. (br)

 

prnjavorlive.info

 

 

PODIJELI