RADIO PRNJAVOR: Razgovor s povodom- Gosti Ljubiša Šikarac i Saša Živanić PLUS NAGRADNA IGRA

0
519

U četvrtak, 08. aprila od 10:00 časova pripremamo novo izdanje emisije “Razgovor s povodom”. U prvom dijelu gost u studiju biće načelnik Odjeljenja za lokalni ekonomski razvoj, Ljubiša Šikarac, koji će nam reći nešto više o “Našoj prodavnici” U Prnjavoru. “Naša prodavnica” na Trgu srpskih boraca, objedinila je preko 25 domaćih proizvođača, u kojoj će svakodnevno biti izloženo preko 150 proizvoda.

U drugom dijelu emisije ugostićemo predstavnika kompanije “Njam njam” Sašu Živanića,  jednog od izlagača proizvoda u “Našoj prodavnici”. Industrija delikatesa od mesa „Njam Njam“ d.o.o. je porodična kompanija koja je proistekla iz porodičnog posla porodice Živanić, započetog davne 1987. godine. Te godine je u okviru porodičnog domaćinstva započet uzgoj brojlerskih pilića namijenjenih proizvodnji visokokvalitetnog mesa. Cilj je bio za porodicu obezbijediti dostojanstvena primanja i pokazati da se na selu može dobro živjeti od vlastitog rada.

Za sve naše slušaoce Radio Prnjavor nakon emisije “Razgovor s povodom” koju emitujemo 8. aprila od 10:00 časova, priprema iznenađenje. Ako budete pažljivo slušali emisiju od početka, moći ćete čuti odgovor na dva nagradna pitanja. Prva dva slušaoca, koja budu pozvala naš broj 051-660-881 i tačno odgovore na pitanje, dobiće poklon paket sa proizvodima iz “Naše prodavnice” u Prnjavoru. Zato u četvrtak, 8. aprila imate još jedan razlog da slušate emisiju “Razgovor s povodom” koju emitujemo od 10:00 časova, a nakon toga telefone u ruke i zovite nas.  Emisiju priprema i vodi novinar Marijan Popadić. Tonski realizator Goran Kovačević.  /prnjavorlive.info/

PODIJELI