Radio Prnjavor-Saopštenje za javnost

0
1922

Poštovani,

Nakon objavljenog članka u dnevnim novinama “Blic” izdanje za 6. novembar, o teškoj finansijskoj situaciji u kome se nalazi JP “Radio Prnjavor”, na forumima su se pojavili  natpisi koji su, u najmanju ruku, nekorektni prema zaposlenima u ovoj firmi.

Finansijska situacija radija jeste teška, ali takvom stanju najmanje su doprinijeli radnici koji svakodnevno korektno obavljaju svoj posao. Svojim radom i zalaganjem, svi mi, na čelu sa rukovodstvom firme i uz pomoć opštine Prnjavor kao našeg osnivača, trudićemo se i dalje da budemo u službi slušalaca.

Na stabilizaciji finansijskog stanja radi se već duže vrijeme, a u skladu sa mogućnostima i raspoloživim ljudskim resursima  realizujemo i naš radijski program.

Na žalost, umjesto na razumijevanje i podršku za rad, nailazimo na razne osude, a na pomenutim forumima izneseno je i niz netačnih informacija.

S tim u vezi, ovim saopštenjem apelujemo da se o zaposlenima u radiju, kao i o samom Radio Prnjavoru, ne iznose neistine i informacije koje nisu u skladu sa stvarnim činjenicama, jer to prije svega nismo zaslužili nakog višegodišnjeg truda i poručujemo da su vrata naše medijske kuće svima otvorena, te da se o pravom stanju možete uvjeriti lično u našim prostorijama.

Iskreno se nadamo da će Radio Prnjavor i dalje ostati medijska kuća sa dugom tradicijom, te da će uz podršku lokalne vlasti kao osnivača nastaviti da služi svojim slušaocima.

S poštovanjem

Kolektiv Radio Prnjavora

JP “Radio Prnjavor” /prnjavorlive.info/

 

PODIJELI