RADNICI „VODOVODA“ OBILJEŽILI USPJEŠNU POSLOVNU GODINU

0
1065

 

Nastavljajući praksu koja je zaživjela prošle godine,radnici Komunalnog preduzeća „Vodovod“ obilježili su danas uspješan završetak poslovne godine.

Predsjednik Nadzornog odbora Radislav Vinčić rekao je da je ova firma prije tri godine bila pred stečajem,opterećena dugovanjima i drugim neizmirenim obavezama,da bi vremenom prerasla u ozbiljan kolektiv,što se zaposleni  osjetili i kroz redovna primanja zaposlenih,pa čak i podjelu regresa.

Zovorio je s ponosom o preduzeću i direktor firme Dragomir Đurđević,a „komunalcima“ je uspješnu 2015.godinu čestitao i načelnik opštine Siniša Gatarić,naglašavajući da i ove godine očekuje nastavak dobrih ostvarenja,pri čemu će u prvom planu biti  junski završetak vodosistema Povelič.

Rukovodstvo preduzeća dodijelilo je priznanja radnicima za dugogodišnju vjernost,a nagrade su primili:Vujadin Aleksić,Milovan Aleksić,Dragica Petrović,Branislav Popović,Ranko Preradović,Željko Radonjić ,Obren Čereković i  Darko Šušak (na slici).Oni su do sada u „Vodovodu“ proveli 20 i više godine.

Firma nije zaboravila ni penzionisane radnike Petra Aleksića,Miru Timkov,Rajka Malinovića ,Mladena Ćurića,Obrada Sarića,Gorana Slijepčevića,Vladimira Tatarevića,Drage Gunjevića i Ljubomira Kalabu,kojima su takođe uručeni prigodni pokloni.

(prnjavorlive.info)

PODIJELI