Radojičić: Dokazaću da sam čist

0
480

Neka institucije rade svoj posao, a ja ću u svakoj situaciji dokazati da sam radio zakonito, u najboljoj namjeri i u najboljem razvojnom periodu Grada, napisao je danas Igor Radojičić, bivši gradonačenik Banjaluke na društvenim mrežama reagujući na navode Draška Stanivukovića, gradonačelnika Banjaluke, koji je najavio podnošenje krivičnih prijava protiv bivšeg vrha gradskih vlasti.

“Današnja konferencija za medije gradonačelnika i njegovih saradnika nastavak je političke kampanje, sa mnogobrojnim političkim stavovima i vrlo malo prava. Predstavljanje izvještaja tzv. revizorskog tima i dalje pokazuje visok stepen neznanja propisa i organizacije sistema lokalne vlasti”, dodao je Radojičić.

On navodi da u pomenutim temama nema nikakve krivične odgovornosti i ako neko i podnese prijavu, a nije i dalje jasno za šta, dokazaće da je laž.

“Onda su moguće i kontra prijave za lažno prijavljivanje krivičnog djela. Protiv mene su prijave najavili nezadovoljni tajkuni, pa sam ostao čist”, najavio je Radojičić.

PODIJELI