Ranjen sin poznatog fudbalera, ljekari se bore za njegov život

0
1068

U naselju Braće Jerković, u Ulici Dragice Končar, dogodila se pucnjava, u kojoj je teško ranjen Vedran Repčić, sin poznatog fudbalera, Srebrenka Repčića, svojevremeno igrača Crvene zvezde.

Na Vedrana su, kako kažu u policiji, pucala dvojica za sada nepoznatih napadača, ispalivši u njega više hitaca. Kako saznaju Večernje novosti, on se sastao sa dvojicom muškaraca nedaleko od zgrade u kojoj živi sa majkom Mirjanom. Poslije kratke svađe, jedan od njih dvojice, izvukao je pištolj i pucao u Repčića. Oni su pobjegli sa lica mjesta i za njima se intenzivno traga.

m

Kako saznaju Večernje novosti, on je pogođen sa više hitaca, u grudi i glavu, nalazi na Urgentnom centru, u jedinici “Šok A” i u teškom je stanju.

Vedran je od ranije poznat policiji. Osuđen je na 10 godina zatvora zbog ubistva Predraga Milosavljevića, vlasnika STR “Brka”, prilikom pljačke. Kako saznajemo, 1998. godine je ušao u radnju sa “kalašnjikovim” da opljačka objekat, a kada mu se suprotstavio Milosavljević, Repčić je pucao u njega automatskom puškom.

Repčić je 1996. godine bio osumnjičen za ubistvo taksiste Branka Topalovića, ali je kasnije oslobođen zbog nedostatka dokaza.

večernje novosti

PODIJELI

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here