Razgovor s povodom: Gosti u studiju Branka Šćepović, Ana Vinčić i Lana Zec

0
447

Gošće programa Radio Prnjavora u četvrtak 10.juna, od 10 časova, biće Branka Šćepović, profesor srpskog jezika i književnosti, zaposlena u OŠ ”Branko Ćopić” u Prnjavoru. Naše gošće su i talentovane mlade dame, Ana Vinčić, koja je upravo završila prnjavorsku Gimnaziju, i planira dalje školovanje nastaviti na Akademiji umjetnosti,smjer gluma, kao i Lana Zec, učenica osmog razreda OŠ ”Branko Ćopić” u Štrpcima.

Povod za naš razgovor su odlični rezultati na Republičkom takmičenju iz recitovanja, gdje su na najbolji način predstavljale svoje škole. Lana je osvojila treće, a Ana četvrto mjesto.

U sutrašnjoj emisiji čućete njihova razmišljanja o književnosti, potrebi da se čuva srpski jezik i pismenost, kao i sjajne recitacije koje vas sigurno neće ostaviti ravnodušnima.

Da li su mladi dovoljno pismeni,da li dovoljno čitaju, imaju li zadovoljavajući nivo komunikacijskih vještina? Više o tome saznaćete sutra u emisiji ”Razgovor s povodom” u 10 časova na 99,10 FM, kao i na internetu, klikom na ovaj link: http://prnjavorlive.info/popup/

Emisiju ćemo reprizirati isti dan, 10.juna od 17 časova.

Emisiju ”Razgovor s povodom” pripremila Jovana Tošić, tonska realizacija Goran Kovačević.

/prnjavorlive.info/

PODIJELI