RAZMIŠLJAM DA SE UBIJEM, JER NE MOGU DA RADIM ONE STVARI! Ćiro Blažević šokirao ceo region ljubavnom ispovešću!

0
547

“Trener svih trenera” ima problema u seksualnom životu zbog svojih godina

Legendarni hrvatski trener Miroslav Ćiro Blažević, malo malo, pa uspe da izazove različite reakcije širom regiona nekadašnje Jugoslavije.

Bilo da je to na temu fudbala za koji je stručan, bilo da je reč o društveno-političkoj situaciji i pojavama, ili je reč o svakodnevnom životu, “trener svih trenera” uvek ima bombastične izjave.

Tako je bilo i prilikom njegovog gostovanja u redakciji “24 sata” gde se osvrnuo na svoj ljubavni život i svoje kvalitete kao ljubavnika.

Miroslav Ćiro Blažević je pričao i o tome da je imao ljubavnu priču sa časnom sestrom
Miroslav Ćiro Blažević je pričao i o tome da je imao ljubavnu priču sa časnom sestromfoto: Profimedia

– Zbog časne sestre u koju sam bio zaljubljen sam sa 18 godina sekao vene” – rekao je Blažević, a onda pokazao ožiljak.

Ipak, najveći šok je izazvao kada je rekao da zbog godina više ne može da ima redovan seks i da se vodi primerom Ernesta Hemingveja u toj situaciji, odnosno, periodu života.

– Moja glavna preokupacija ovih dana su dela Ernesta Hemingveja, koji se ubio kad je shvatio da ne može da je**. I ja se bavim mišlju da se ubijem. Moja poruka svim muškarcima je: ‘Vaša najveća pobeda je kad vam žena opali šamar, a vi im nikad ne smete vratiti. Kad ti žena šamar udari to je koncentracija sve ljubavi koju ima prema tebi. Mene su mnoge žene udarale, a jedna je čak i slomila kišobran na meni – rekao je Blažević.

PODIJELI